ELAZIĞ / MERKEZ - YURTBAŞI AKMEZRA İLKOKULU

YURTBAŞI AKMEZRA İLKOKULU

Sahilönü Mah. Hoş yolu Sok. No27 Yurtbaş/ELAZIĞ
Vizyon
Bütün öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, milli ve bütün evrensel değerlerini tanımalarını benimsemelerini,pekiştirmelerini ve bu değerlere saygı duymalarını sağlamak.Kendilerine ,ailelerine ,topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan,kendisi,ailesi ve çevresiyla barışık,hoşgörülü dürüst,iyi ve mutlu bireyler yetiştirmek.Bilgi beceri ve zihinsel çalışmalarını birleştirerek çok yönlü gelişmelerini sağlamak.
Misyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin,okulumuzda her veli öğrencisine başarısının artması için gerekli desteği ilgiyi ve özveriyi göstersin.Öğrencilerimizin tamamı yeteneklerine uygun bir sosyal ve sportif faaliyette bulunsun.Boş zamanlarını olumlu şekilde değerlendirsin.
Öğretim Şekli :ikili eğitim
07.30-12.20 12.30-17.20
soba
Ulaşım
öğrencilerimiz özel servisle gidip gelmektedir.merkezden saat başı köye minibüs bulunmaktadır.Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla gelip gitmektedir.
KÖYÜMÜZ ELAZIĞ MERKEZ YURTBAŞI BELDESİNE BAĞLIDIR.
okulumuz il merkezine 20 km uzaklıktadır.